Tröttare en döden själv?

joo så skulle man ju kunna se det. Eller rättare sagt jag känner mig så!!  två dagars jobb kvar sen är jag en fri människa haha eller inte men iaf "ledigt" ett tag ;)
Hämta min underbara dotter på fredag efter jobbet så flytt på lördag.
ska bli skönt att komma ifrån sthlm och alla som stressar 24/7 Jag spyyyyyr på folk som stressar död på sig för att hinna till tuben som går igen efter 5 minuter snälla människor TA VARA PÅ ERAT LIV! Varför stressa som, en dåre? Det är väl inte på liv och död?
Vad gör jag sitter i soffan väntar på att killen ska komma hem och mysa med mig sen sova och upp till jobbet imorgon. Inte så mycket roligare en så när man jobbar å allt går som ett hammsterhjul på veckodagarna
! sorligt men sant..
Nej om jag kanske skulle göra något mer vettigt  en slösa  bort min tid här..
Ha det king!!!
Jag från Car Show 14/7 :)
En bild från midsommar med Sara i Grisslehamn:) Bästa sara <3

Jobbar och sliter.. Eller?

Ja det kan man ju inte påstå väldigt lugnt på jobbet hela vecka. Med Max 5 barn;) lite tråkigt är det saknar stressen en del dagarna går lite fortare när det händer lite:)
Sitter på jobbet nu barnen sover å jag stänger idag och i går med. Men de kan ju va ganska mysigt med när man bara har två barn dom får mycket tid iaf:)

Ikväll blir det utgång med älskling å några fler:) och imorgon en tripp till Etown för hämtning av katter:)

Bara 8a dagar kvar till vi flyttar nu:) wiie:)

Nä det va inte så roligt å skriva blog i dag heller kanske borde stänga ner bloggen helt skriver nästan aldrig endå:/ haha
So long suckers!!!


RSS 2.0