Baby doll doll doll, rock ‘n’ roll roll roll Over here, now bring it, bring it over here Oh, baby doll!

Det är väl ett under att man lever efter denna midsommar!
tre dagars i Grisslehamn med min fina Sara:) Träffade även många andra gammla godingar:D grymt galet helt jävla awsome! Tack alla som va med!! <3<3
Efter en vecka ute på landet så va det iaf väldigt skönt att komma hem! sitter just nu hos syster i Masmo har busat med Mio. va några veckor sen man såg han så det var ett kärt återsende.. å  syster  blir bara rundare och rundare om magen:) nu är det bara 10 veckor kvar så blir jag moster igen:D <3 myys!
Jonna har äntligen piggnat tillefter operationen så skönt att allt gick bra tillslut mitt lilla hjärta!<3
Fick äntligen det efterlängtade telefonsamtalet jag har väntat på!
Jag ska på interjuv på fredag i Eskilstuna i en skobutik:D passar mig helt utmärkt:) Så man får väl ta med glimten i ögat så jag får jobbet. ;)
Nej nu får man väl gå å leka med Mio och alla bilarna;)
Ha det king så hörs vi snart igen! kanske..

Jonna opererar bort halsmandlar och polyp bakom näsan.

I fredags kl 8 på morgonen blev det operation gör Jonna. Allt var väldigt nervöst och oroligt. Mamma var med mig å Jonna så hon gick med in när jonna skulle sövas det gick fort å bra Jonna va super lugn och duktig. Operationen tog nog nästan en timma då hon fick en blödning på ca 1-2 dl blod. Dags för uppvak gick jag in till henne då va hon arg på läkaren å sparkade på sköterska. Då hon ville sätta på blodtrycks mätaren på tån;) det kom mycket blod å hon var väldigt medtagen hon hade fått dubbel dos morfin för att op hade tagit lång tid då hon hade ont. Vi var på uppvaket ca en timme sen fick vi komma in på rummet igen då hon ff va väldigt medtagen och trött så hon sov länge käkade lite glass å drack vatten å sov igen käka glass. Jonna blev inte piggare och hon började se väldigt blek ut och ville inte vakna riktigt. Då vi kallade på läkaren och dom tog blod värdet och det var väldigt lågt. Därav tröttheten å att hon va så blek. Hon hade förlorat mycket blod och fått mycket starka mediciner. Vid ca kl 4 fick vi åka hem fick bära ut Jonna i bilen det kändes inte bra att lämna sjukhuset när hon var så dålig men dom sa att vi skulle åka hem till Rågsved och inte åka till mamma som det va tänkt . För att det inte finns någon hals läkare i Norrtälje . Så hem åkte vi i världens köer Jonna va jätte dåsig i bilen å somnade å vaknade lite då och då av hosta och att hon mådde illa. Väl hemma så vaknade hon till lite och fick lite ipren då hon hade feber och ont. Mamma va med henne medans jag gick å köpte glass å massa flytande produkter. När jag kom hem igen var hon redan mycket piggare å hade fått färg i ansiktet igen . Hon åt lite glass å spelade spel :) å var pigg och glad. Feber har hon ff och såklart ont när Ipren har gått ur kroppen. Lite var å snor i näsan men annars helt ok. Efter som febern ligger på 39,1 utan Ipren i kroppen så ringde jag läkaren å fick rådet att kolla febern å se om den går upp eller ner till em. Går den ff upp så ska jag ringa han igen och få pencelin utskrivet då kan det vara infektion. Hon har iaf fått sova på nätterna trotts ont och feber bara vaknat till lite då och då å gnällt lite vilket är förståeligt med tanke på smärtan:( sj blir det inte mycket sömn är orolig att det ska bli blödningar å vill ha koll på henne.
Nu hoppas vi att febern går ner och att smärtan avtar dag för dag. Nu ska vi gå och köpa fiskbullar å se om hon får i sej det:)

Tack alla som stöttat och funnits i våran närhet <3


RSS 2.0